Heatnet Conventionele vloerverwarming

Installatie in eigen beheer

Aangesloten op eigen CV

Op stadsverwarming

Overweegt u om vloerverwarming toe te passen in uw woning, winkel of kantoor? Dan bent u bij HEATNET op het juiste adres!
 
Heatnet is één van de breedst geörienteerde leveranciers op het gebied van vloerverwarming en levert vloerverwarming voor elke vloer!
 • Heatnet levert conventionele vloerverwarming, compleet geďnstalleerd en aangesloten op uw eigen CV, warmtepomp of de stadsverwarming
 • diverse vormen van elektrische vloerverwarming, o.a. verwarming onder laminaat en houten vloeren
Omdat HEATNET praktisch alle beschikbare systemen op het gebied van vloerverwarming kan aanbieden kunt u een objectief advies voor uw situatie verwachten.

Één van de Heatnet-installatie en service-auto's

 

FOTO'S VAN GEREALISEERDE INSTALLATIES

HEATNET biedt u de volgende
aantrekkelijke voordelen

HEATNET biedt u o.m.

 • Een verzinkte Qualifloor verdeler met Gründfospomp en merkonderdelen: kans op roesten is nihil. Alleen gebruik van goedgekeurde materialen: Kwaliteit!
 • Verdelers voor stadsverwarming die 100% voldoen aan de eisen van de energiemaatschappijen: Kwaliteit!
 • 50 jaar garantie op de KOMO-KIWA gecertificeerde vloerverwarmingsbuis: Kwaliteit!
 • Montage door eigen, goed getrainde en ervaren monteurs met kwalitatief goed gereedschap: Kwalteit!
 • Een grote keuze in thermostaten en zoneregelingen: Kwaliteit!
 • Een snelle reactie op uw offerte-aanvraag
  • Een duidelijke offerte met één aantrekkelijke all-in-prijs.
  • Zeer flexibel bij afspreken installatiedatum.
  • Kwaliteit en snelheid
 • Gunstige betalingsregeling: Vertrouwen!
  • Geen aanbetalingen.
  • Geen annuleringskosten.
  • Geen kosten bij het wijzigen.
  • 100% betaling na oplevering.
  • Achteraf geen rekening voor reiskosten.

Vraag nu een offerte aan voor de door u gewenste vloerverwarming aangesloten op uw eigen CV, warmtepomp of stadsverwarming.

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0314 - 378 299 of vul ons vragenformulier even in. U krijgt in alle gevallen zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen m.b.t. de door u gewenste vloerverwarming.

Voor het installeren van vloerverwarming, aangesloten op uw eigen CV (of warmtepomp) biedt HEATNET en aantal methoden:
 1. infrezen in de zandcement of anhydriet dekvloer
 2. Montage op gegalvaniseerde draadstaalnetten in het geval er geen dekvloer aanwezig is

Heatnet vloerverwarming De meeste woningen zijn voorzien van een betonnen vloer met daarop een dekvloer. In oudere woningen liggen er meestal geen leidingen in de dekvloer, in de moderne woningen worden de leidingen veelal weggewerkt in de dekvloer.
Er zijn een tweetal veel voorkomende dekvloeren: zandcement en anhydriet. In beiden kan zonder enig probleem een vloerverwarming gefreesd worden.
Infrezen is momenteel de meest voorkomende en voordeligste methode. Bij het infrezen liggen de verwarmingsbuizen net onder het niveau van de vloer. De vloer wordt niet hoger en er zijn geen problemen met de hoogten van deuren, kozijnen en met een mogelijk reeds aanwezige keuken. Heatnet vloerverwarming
Deze methode biedt een comfortabele vloerverwarming, waarbij de vloer snel opwarmt en goed te combineren is met een stenen vloerbedekking, zoals tegels, plavuizen, natuursteen, marmer etc.

Uw vloerverwarming wordt stofvrij in een zogenaamd slakkenpatroon ingefreesd.
Na het infrezen worden de verwarmingsbuizen aangebracht en aangesloten op de verdeler van de vloerverwarming. Deze wordt aangesloten oop uw CV en door ons gevuld en getest.
Daarna kan direct begonnen worden met het aanbrengen van de gewenste vloerbedekking.

Geen dekvloer aanwezig

Heatnet vloerverwarming Is er geen dekvloer aanwezig worden de verwarmignsbuizen gemonteerd op gegalvaniseerde draadstaalnetten met een maaswijdte van 10 cm.
Onder de draadstaalnetten wordt veelal een laagje isolatie aangebracht: deze laag dient ook als scheiding tussen de ruwe betonvloer en de nadien aan te brengen dekvloer (voorkomt o.m. scheurvorming in de dekvloer)
Ook bij deze methode worden de vloerverwarmingbuizen in een slakkenhuispatroon gemonteerd.(aan- en retourleiding liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen)
Na het monteren en aansluiten van de buizen op de verdeler, wordt deze door ons getest en kan de dekvloer worden aangebracht (langs de wanden wordt veelal nog randisolatie aangebracht)
Deze methode is geschikt voor vrijwel alle soorten vloerbedekking: steen, laminaat, parket, gietvloer etc.

Klil HIER voor meer informatie over vloerverwarming aangesloten op uw eigen CV

KEURMERK VOOR HEATNET

Hoe kan een bedrijf of consument weten of een MKB bedrijf op internet voldoet aan zekere kwaliteitseisen?
Voor bedrijf of consument is het internet vaak ondoorzichtig. Het imago van internet is er de laatste jaren dan ook niet op vooruit gegaan. Een keurmerk biedt houvast bij het veilig- en betrouwbaar zakendoen.

Daarnaast was en is er behoefte bij consument en bedrijf voor een breed dragend en onafhankelijk (website) keurmerk.
mkbOK heeft hier invulling aan gegeven.
Zakendoen met nep websites, postbusbedrijven met een prepaid mobieltje behoren met het mkbOK keurmerk tot het verleden. mkbOK staat voor: Weten met wie U zakendoet.

Bij een vloerverwarming aangesloten op een stadsverwarming komt het benodigde warme water niet van de eigen CV, maar wordt centraal verzorgd door de energiemaatschappij. Deze energiemaatschappijen stellen bepaalde eisen aan de verdelers van de vloerverwarming. De verdler dient aangepast te worden aan die eisen, die dienen ter beveiliging van het warmtedistributiesysteem. De aanpassingen hebben verder geen invloed op de werking van de verdeler.

De verdeler voor stadsverwarming heeft o.m. een extra thermostaatknop op de retourleiding. Deze thermostaatknop voorkomt dat er te warm water in de retourleiding van het verwarmingssysteem komt. De eisen en voorschriften voor aanpassing van de verdeler kunnen per energiemaatschappij verschillen.

Bij een vloerverwarming aangesloten op een stadsverwarming is er, naast de aanpassing van de verdeler, eigenlijk geen verschil met de handelwijze zoals hiernaast onder de kop "Aangesloten op eigen CV" beschreven.

Klil HIER voor meer informatie over vloerverwarming op stadsverwarming

Verbouwde boerderij in Heelweg

MEER FOTO'S VAN GEREALISEERDE INSTALLATIES

Energielabel

Verhoog de waarde van uw woning en verkrijg een beter energielabel bij toepassing van een vloerverwarming van HEATNET!!

Bij vloerverwarming bespaart u ca 20-25% op uw stookkosten.

Copyright (c) 2004-2009 HEATNET VOF